Sök Jobb hos oss!

LP Vent AB är ett familjeföretag med 18 anställda, som har sitt kontor i Ulricehamn. Vi har byggt nya lokaler uppe på Hesters industriområde där kontor och verkstad finns. Vi arbetar större delen med att förse Lägenhetsprojekt med ventilation men även mindre villor och stora industrier.

  • Ventilations montör Att jobba som ventilations montör på LP vent innebär att man monterar ventilation i nybyggnation och ombyggnationer runt om i Sverige. Vi jobbar i arbetslag med en ledande montör på olika projekt, med goda möjligheter att växa och utvecklas. Arbetet innebär att man jobbar måndag till torsdag på annan ort under hela året.
  • Dina erfarenheter Vi söker dig som är positiv och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att stötta andra i deras arbete och söker alltid lösningar till de problem som uppstår.
  • Dina egenskaper Vi arbetar och bor ihop med andra så stor focus kommer ligga på det sociala, Arbetat inom ventilation eller byggbranschen är bara en extra merit, b-körkort är ett krav, Tjänsten är på heltid

Ditt CV och ett personligt brev skickar du till jonathan@larsaperventilation.se vänta inte med din ansökan till oss då vi gör urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Frågor angående tjänsten kontakta Jonathan Ohlson mobil 0730520174 alt. På mail jonathan@larsaperventilation.se
← Tillbaka